Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Antislipmat op rol - 250mm x 5m x 8mm

€ 20,03 € 16,55
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60482-209
Afmeting5000 x 250 mm
Dikte8 mm
Maximale belasting250 t/m²
MateriaalSBR/NBR
Wrijvingscoëfficiënt> 0.6 µ
NormeringDIN 75410 / BGI 649 / VDI 2700
in voorraad
Beschrijving

Populaire antislipmat

Deze antislipmat is met haar lengte van 5 meter makkelijk uit te rollen en op maat te snijden. De mat is gemaakt van hoogwaardig rubbergranulaat en geschikt voor veelvuldig gebruik. De antislipwerking verhoogt de wrijvingscoëfficiënt tussen lading en laadvloer maar ook tussen ladingen onderling. Een verhoogde wrijvingscoëfficiënt betekent minder sjorbanden om uw lading te zekeren. Een aanzienlijke kostenbesparing.

Naast verhoogde veiligheid beschermt u uw voertuig én lading tegen schade. Metaltis antislipmatten zijn niet alleen voor ladingzekering maar ook voor andere toepassingen perfect geschikt.

Tips voor het gebruik van antislipmatten

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties
Aanbevolen combinaties