Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Antisliptegel - 100 x 200 x 8mm

€ 0,76 € 0,63
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60483-210
Afmeting200 x 100 mm
Dikte8 mm
Maximale belasting250 t/m²
MateriaalSBR/NBR
Wrijvingscoëfficiënt> 0.6 µ
NormeringDIN 75410 / BGI 649 / VDI 2700
Ook beschikbaar per doos2500 stuks
in voorraad
Beschrijving

Antisliptegel - 100 x 200 x 8mm

Maak uw ladingen veilig en stabiel met de handige Metaltis antisliptegels. Onze tegels bieden een betrouwbare oplossing voor een stevige grip onder uw vracht/pallets. De Metaltis antisliptegels zijn de ideale partner voor zowel professionals in vrachtvervoer als voor particulieren, verhuisbedrijven en bezorgdiensten. Dankzij het gebruik van hoogwaardig granulaat zijn onze antislipmatten duurzaam en bestand tegen intensief gebruik. Kies voor gemoedsrust en stabiliteit - kies voor Metaltis antislipmatten! 

Ook beschikbaar in andere afmetingen.

Vragen? Contacteer ons, steeds vrijblijvend!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties