Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Antislipstrook - 150 x 600 x 3mm

€ 1,23 € 1,02
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60485-212
Afmeting600 x 150 mm
Dikte3 mm
Maximale belasting250 t/m²
MateriaalSBR/NBR
Wrijvingscoëfficiënt> 0.6 µ
NormeringDIN 75410 / BGI 649 / VDI 2700
in voorraad
Beschrijving

Flexibele antislipstrook

Deze Metaltis antislipstrook wordt niet alleen gebruikt tussen lading en laadvloer, maar ook tussen ladingen onderling. Met zijn dikte van 3 mm is deze antislipstrook uiterst flexibel waardoor ze heel handig is in gebruik. Hoogwaardige kwaliteit en indien nodig op maat bij te snijden.

Een antislipmat bespaart u kostbare laadtijd. Door de antislipwerking verankert u uw lading met minder zekeringsmiddelen. Dankzij het sterke SBR/NBR materiaal kan u de mat meermaals gebruiken.

Een onmisbaar hulpstuk voor een professionele ladingzekering maar ook een handige tool voor particuliere bestelwagens, aanhangwagens, kofferruimtes, verhuizers etc.

Tips voor het gebruik van antislipmatten

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties
Aanbevolen combinaties