Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Antislipfolie - 150 x 800 x 3mm

€ 2,57 € 2,12
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60011-6159
Afmeting800 x 150 mm
Dikte3 mm
MateriaalPolyethyleen met antislipcoating
Wrijvingscoëfficiënt0.8 µ
  • Goedkoop alternatief voor rubberen antislipmatten
  • Hoge wrijvingscoëfficient
  • Geschikt voor eenmalig gebruik
in voorraad
Beschrijving

Antislipfolie - 150 x 800 x 3mm

Deze antislipfoam (antislipschuim) is 3 mm dik, 80 cm lang en 15 cm breed. De antislipwerking verhoogt de wrijvingscoëfficiënt tussen uw lading/pallet en laadvloer, maar ook tussen ladingen onderling. Een verhoogde wrijvingscoëfficiënt betekent minder sjorbanden om uw lading te zekeren. Een aanzienlijke kostenbesparing dus!

Naast verhoogde veiligheid beschermt u uw voertuig én lading tegen schade. Antislipfoam heeft een zeer hoge wrijvingscoëfficient en is geschikt voor eenmalig gebruik (itt tot rubberen antislipmatten, die geschikt zijn voor veelvuldig gebruik). Het is gemaakt van polyethyleen en heeft een stevige antisliplaag (coating). Toepassingen: Zeer veel gebruikt onder papierrollen. Wrijvingscoëfficiënt: 0,8µ

Zoekt u een origineel cadeau? Deze kleine, lichte antislipfolie is ook ideaal voor huis-, tuin- en keukengebruik. Plaats ze bijvoorbeeld op een schuine ondergrond zodat uw kopje koffie blijft staan!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties
Aanbevolen combinaties