Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Antislipmat op rol - 250mm x 8m x 8mm

€ 47,38 € 39,16
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60481-208
Afmeting8000 x 250 mm
Dikte8 mm
Maximale belasting250 t/m²
MateriaalSBR/NBR
Wrijvingscoëfficiënt> 0.6 µ
NormeringDIN 75410 / BGI 649 / VDI 2700
Ook beschikbaar per doos2 stuks
in voorraad
Beschrijving

Bespaar tijd en geld

De Metaltis antislipmat is een betrouwbare en onmisbare tool voor een veilige ladingzekering. Met zijn 8 mm dikte is deze mat optimaal voor het zekeren van zwaardere vrachten die geen hoge drukkrachten verdragen. Indien gewenst beslaat u met 2 rollen de hele lengte van uw oplegger.

Deze rubbergranulaat antislipmatten gaan langer mee dan andere materialen. Doordat u ze meermaals kan gebruiken spaart u onnodige transport- en materiaalkosten. Naast geld bespaart u ook tijd: deze flexibele anti-slipmat is snel uit te rollen, makkelijk op maat te snijden en reduceert het aantal sjorsystemen.

Tips voor het gebruik van antislipmatten.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties