Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Maxi hoekbeschermer - Eco

€ 1,46 € 1,21
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60032-5725
MateriaalKunststof
KleurZwart
Ook beschikbaar per doos25 stuks
in voorraad
Beschrijving

Populaire pallethoek - Eco-versie

De Metaltis Maxi pallethoek is het best verkochte type randbeschermer in de transportsector. Hij is sterk en toch licht en verdeelt de druk evenredig over uw lading. Geen insnijdingen in uw lading (vooral papier, karton en staal) maar ook veel minder slijtage van uw spanband of omsnoeringsband. Dat verlengt hun levensduur van uw banden aanzienlijk. De opstaande randen voorkomen bovendien dat de band wegglijdt.

Hij is goed bestand tegen druk en past zich, dankzij zijn flexibiliteit, aan aan uw lading (plat of rond). 

De Maxi beschermhoek Eco is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en kan meermaals worden gebruikt. 

Gecertificeerd door de Europese Unie, klik hier om het certificaat te downloaden.

Vragen? Aarzel niet en neem contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties