Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hoekbeschermer voor vaten - Zwart

€ 0,62 € 0,51
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60030-6072
MateriaalKunststof
KleurZwart
Ook beschikbaar per doos250 stuks
  • Voor vaten zonder klemring
  • Geschikt voor spanbanden met een breedte tot 25mm
  • Voorkomt slijtage en wegglijden van uw spanriemen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Zeer sterk
  • Bestand tegen temperaturen van -30°C tot +70°C
  • Gecertificeerd door de Europese Unie
in voorraad
Beschrijving

Hoekbeschermer voor vaten - zwart

Deze uiterst sterke hoekbeschermer beschermt de randen van vaten zonder klemring. Hij is geschikt voor spanbanden met een breedte tot 25mm. Ook vatenpallethoek of vatenhoekbeschermer genoemd. Klem de randbeschermer op de rand van het vat vooraleer u de spanband aanbrengt. Het sterke materiaal van deze randbescherming voorkomt slijtage van uw spanriemen, wat hun levensduur aanzienlijk verlengt. De opstaande randen voorkomen bovendien dat de band wegglijdt. Bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen (van -30°C tot +70°C). Geschikt voor veelvuldig gebruik.

Gecertificeerd door de Europese Unie, klik hier voor het certificaat.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties