Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hoekbeschermer open - Stabilo - Rood - Premium

€ 1,05 € 0,87
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60665-2840
MateriaalKunststof
KleurRood
Ook beschikbaar per doos225 stuks
in voorraad
Beschrijving

Rode pallethoek met handige invoergleuf - Premium Quality - Stabilo

Deze rode Metaltis pallethoek heeft een handige invoergleuf om uw spanband of omsnoeringsband door te halen. Band breder dan 70 mm haalt u niet door de sleuf maar legt u over de beschermhoek heen. Deze optie heeft u uiteraard ook voor smallere banden. De rechtopstaande hoeken houden de riem goed op zijn plaats.

Randbeschermers verdelen de druk over uw lading en zorgen tegelijkertijd voor veel minder slijtage aan uw sjorband. Metaltis beschermhoeken zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en kunnen meermaals worden gebruikt.

Voor meer info kan u ons steeds contacteren.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties