Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Cargoplank 2400mm - 2700mm (Aluminium) - 500daN - Standaard

€ 75,02 € 62,00
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60379-846
Werklengte2400mm-2700mm
Gewicht8 kg
Capaciteit (Fmax blocking)max. 500 daN
Capaciteit bij klemmenmax. 350 daN
MateriaalAluminium 6063
Ook beschikbaar per doos2 stuks (doos)
CertificatsTÜV SÜD GS
in voorraad

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Beschrijving

Cargoplank 2400mm - 2700mm (Aluminium) - 500daN - Standaard

De Metaltis cargoplank is een heel handige tool voor het vastzetten van lading. Hoe werkt het? U klemt de stopplank met geveerd klemmechanisme tussen de zijplanken of zijborden van uw trailer. Gebruikt u meerdere cargoplanken, dan kan u de laadruimte eenvoudig en snel compartimenteren. De cargoplank (breedte 125 mm, dikte 30 mm) is uitschuifbaar met een minimum lengte van 2,4 meter en maximaal 2,7 meter. Uitvoering in aluminium. Naast professionele ladingzekering ook gebruikt in aanhangwagen, pick up, bestelwagen..... Ook spanplank genoemd. 

Ook verkrijgbaar in een kortere versie.

Transportkosten: Door de uitzonderlijke afmetingen van dit artikel zijn de verzendkosten hoger dan bij standaardartikelen. 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties