Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

2,5T - 6,5m - 35mm - 2-delig met spitshaken - Oranje

€ 10,83 € 8,95
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-20613-1504
Bandbreedte35 mm
Lengte6.0 + 0.50 m
Werklast in gebruik2 500 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurOranje
KleurvastheidNiet gegarandeerd

Tweedelige spanband oranje 6.5 meter

Deze Metaltis complete spanband met ratel en spitshaken (ook wel J-haken of gesloten haken) is een perfecte partner voor betrouwbaar sjorwerk. De polyester band en fittings zijn van professionele kwaliteit en optimaal voor veelvuldig gebruik. Perfect voor het vastzetten van werkmateriaal, goederen en bagage op uw imperiaal, aanhangwagen en andere transportmiddelen. Extra veilig dankzij de opvallende oranje kleur.

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties