Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing gesp 40mm - 4000kg - Gestanst

€ 3,74 € 3,09
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70149-2520
Geschikte bandbreedte40 mm
Breeksterkte in omsnoering10 000 daN
Breeksterkte4 000 daN
MateriaalWit verzinkt staal
Ook beschikbaar per doos50 stuks
in voorraad
Beschrijving

Lashing gesp 40mm - 4000kg - Gestanst

Deze gestanste lashing gesp is gemaakt van hoog kwalitatief, wit verzinkt staal en is ontworpen voor lashing band van 40 mm. De gesp heeft een treksterkte van 4 000 daN. Lashing buckles worden hoofdzakelijk gebruikt voor maritiem transport en meer specifiek voor de ladingzekering van containers in en op schepen. Uiteraard zijn de buckles ook geschikt voor andere doeleinden, denk maar aan het vastsjorren van diverse ladingen in/op containers, treinen en spoorwegwagons, flatracks en alle heavy duty cargo.

Ladingzekering adhv lashing heeft tal van voordelen: het is snel, veilig en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Combineer deze lashing gesp met de Metaltis lashing band 40 mm om uw goederen veilig en ijzersterk vast te sjorren. De Metaltis lashing gespen zijn beschikbaar in verschillende maten en sterkten en kunnen per stuk aangekocht worden tegen scherpe prijzen.

Contacteer ons zeker voor meer professioneel advies over onze lashing tools.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties