Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing band 40mm - 5000 daN - 200m per zak

€ 115,49 € 95,45
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-3361040251-80102-bag-1837
Bandbreedte40 mm
Breeksterkte (EN12195)5 000 daN
MateriaalGeweven polyester
VerpakkingPer zak van ca.200m
Ook beschikbaar per doos20 stuks
in voorraad
Beschrijving

Polyester lashing voor snel laden

Lashing band 40 mm is de populairste onder de lashing band. Deze geweven polyester band werd speciaal ontwikkeld voor het vastzetten van ladingen. Lashing of ladingvastzetband wordt gebruikt voor het sjorren van goederen in containers, treinen en spoorwegwagons, in/op schepen, flatracks en alle heavy duty cargo. Zeer geschikt voor break bulk cargo (big bags, dozen, kratten, vaten, ...).

Alle Metaltis lashing band wordt geweven in onze eigen, Belgische weverij.

Ladingzekering met lashing band is een erg gebruiksvriendelijk alternatief voor kettingen, staalkabels, ... Lashing is licht en makkelijk hanteerbaar. Hoewel polyester lashing even veilig is, is het veel goedkoper in gebruik dan andere ladingvastzetsystemen. Daarom wordt lashing ook vaak voor one way transport ingezet.

Naast budgetvriendelijk is lashing ook tijdsbesparend. In combinatie met de juiste lashing buckles, gespen en haken én de correcte techniek wordt heel wat kostbare laadtijd bespaard.

Heeft u vragen over cargo securing met lashing band? Onze lashing specialist helpt u graag verder!

Oranje lashing band 40 mm - 5000 daN kopen per pallet (14 zakken/boxpallet)? Neem contact op voor de beste prijs!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties