Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Reefer Lashing Stopper

€ 15,89 € 13,13
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60123-11812
Gewicht0.842 kg
Ook beschikbaar per doos15 stuks
in voorraad
Beschrijving

Reefer Lashing Stopper

Ervaar de voordelen van onze Reefer Lashing Stopper en houd ladingen stevig op hun plaats in uw reefer container / koelwagen!

Heeft u genoeg van goederen die tijdens transport in uw reefer container verschuiven, met potentiële schade als gevolg ? Zoek niet verder! Onze innovatieve Reefer Lashing Stopper biedt de oplossing voor al uw zorgen omtrent ladingstabiliteit. Ook sjoranker voor koelcontainer genoemd. 

Dit revolutionaire sjorpunt werkt perfect samen met een 32mm lashingband en werd speciaal ontworpen voor het veilig vastzetten van ladingen in reefer containers en koelwagens. Het biedt een zeer degelijke ondersteuning van uw lading. Installeer het moeiteloos in de vloer van de container door middel van het handige schuifmechanisme. Bevestig de reefer lashing stopper tegen de pallets om het risico op verschuivingen tijdens het transport tot een minimum te beperken.

Onze Reefer Lashing Stopper is dé oplossing voor een naadloze, veilige en schadevrije transportervaring.

Raadpleeg de bijgevoegde afbeeldingen voor nauwkeurige afmetingen en installatie-instructies.

Voor vragen of verdere informatie staat ons toegewijde team altijd klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op, geheel vrijblijvend!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties