Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Stuwkussens met smartventiel - 90x180cm - Level 1

€ 7,16 € 5,92
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60495B-5335
HerbruikbaarJa
WaterbestendigJa
LuchtdrukMax. 2-3 PSI
VentielSmartventiel (turboventiel)
Ook beschikbaar per doos450 stuks
in voorraad
Beschrijving

Stuwzak voor truck en container transport - met smartventiel

Stuwkussen of airbag 'level 1' voor alle truck- en containervervoer van glazen flessen, papier, vaten, ... . Vervaardigd uit stevig geweven polypropyleen met smartventiel. Deze dunnage bags vul je zeer snel op. Een snel en budgetvriendelijk alternatief voor stuwage met hout.

Hoe stuwkussens gebruiken?

1. Open de dop van de stuwzak en plaats het kussen tussen de lading. Let op: blijf minstens 15 cm boven de laadvloer om wrijving te voorkomen. Zorg er ook voor dat het stuwkussen niet hoger komt te zitten dan de lading.

2. Sluit uw luchtpistool aan op het ventiel en vul op volgens de aangegeven druk. Draai het ventiel vast. Klaar voor transport!

Stuwkussens hergebruiken

1. Draai na gebruik de schroefdop los en druk de klep naar binnen. Het ontluchten van het stuwkussen duurt iets langer dan 1 minuut. Stuwkussen opvouwen, schroefdop dicht draaien, en uw stuwzak is klaar voor het volgende transport.

Vraag naar onze interessante palletprijzen!

Opgelet: Deze stuwkussens zijn mogelijk voorzien van een opgedrukt logo en kunnen visueel - niet functioneel - afwijken van de getoonde afbeelding (blanco wit).

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties