Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing band 60mm 10.000daN - 100m per zak

€ 185,19 € 153,05
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-3364/060/250-1839
Bandbreedte60 mm
Breeksterkte (EN12195)10 000 daN
MateriaalGeweven polyester
Gewicht0.222 kg/m
VerpakkingPer zak van ca.100m
in voorraad
Beschrijving

Polyester lashing voor de zwaarste ladingen

Lashing band is geweven polyester band voor het vastzetten van ladingen. Lashing of ladingvastzetband wordt gebruikt voor het sjorren van goederen in containers, treinen en spoorwegwagons, in/op schepen, flatracks en alle heavy duty cargo. Zeer geschikt voor break bulk cargo (big bags, dozen, kratten, vaten, ...).

Waarom kiezen voor Metaltis lashing band?

Alle Metaltis lashing band wordt geweven in onze eigen, Belgische weverij. Kwaliteit gegarandeerd.

Ladingzekering met lashing band is een erg gebruiksvriendelijk alternatief voor kettingen, staalkabel, ... Lashing is licht en makkelijk hanteerbaar. Hoewel polyester lashing even veilig is, is het veel goedkoper in gebruik dan andere ladingvastzetsystemen. Daarom wordt lashing ook vaak voor one way transport ingezet.

Naast goedkoper is lashing ook tijdsbesparend. In combinatie met de juiste lashing buckles, gespen en haken én de correcte techniek wordt heel wat kostbare laadtijd bespaard.

Heeft u vragen over cargo securing met lashing band?

Onze lashing specialist helpt u graag verder!

Rode lashing band 60 mm - 10000 daN kopen in grote hoeveelheden?

Neem contact op voor de beste prijs!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties