Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing haak 32mm - Zinkcoating - Gelast

€ 2,12 € 1,75
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70026-2820
Geschikte bandbreedte32 mm
Breeksterkte3 000 daN
MateriaalGelast staal
in voorraad
Beschrijving

Lashing haak 32mm - 3000kg - Zinkcoating - Gelast

De Metaltis lashing haak (ook bekend als 'lashing hook') met een breeksterkte van 3 000 daN wordt gebruikt voor maritiem transport en meer specifiek voor de ladingzekering van diverse goederen in containers (in/op schepen). Uiteraard is deze stalen haak ook geschikt voor andere doeleinden, denk maar aan het vastsjorren van ladingen in containers, treinen en spoorwegwagons, flatracks enzovoort.

De combinatie van de haak met lashing band of ladingvastzetband 32 mm vormt een ultrasterke verbinding. Lashing haken worden gebruikt wanneer er reeds bevestigingsogen of andere bevestigingspunten aanwezig zijn.

De Metaltis lashing haken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en sterkten en kunnen apart aangekocht worden. Het loont zeker ook de moeite onze lashing banden en lashingspanners te ontdekken!

Lashing is een gebruiksvriendelijke techniek waarmee u heel wat kostbare laadtijd bespaart.

Heeft u nog vragen? Onze lashing specialist staat voor u klaar!

Ook beschikbaar: lashing haak 40 mm, lashing haak 50 mm en lashing haak 60 mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties