Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing haak 50mm - Gelast

€ 3,34 € 2,76
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70195-2503
Geschikte bandbreedte50 mm
Werklast lineair LC2 500 daN
Breeksterkte5 000 daN
Breeksterkte in omsnoeringNiet van toepassing
MateriaalGelast staal
Ook beschikbaar per doos25 stuks
in voorraad
Beschrijving

Lashing haak 50mm - Gelast

De Metaltis lashing haak (ook bekend als 'lashing hook') met een breeksterkte van 5000 daN wordt gebruikt voor maritiem transport en meer specifiek voor de ladingzekering van diverse goederen in containers (in/op schepen). Uiteraard is deze stalen haak ook geschikt voor andere doeleinden, denk maar aan het vastsjorren van ladingen in/op containers, treinen en spoorwegwagons, flatracks enzovoort.

In combinatie met de Metaltis lashing band of ladingvastzetband 50 mm vormt deze kwaliteitsvolle haak een ijzersterke verbinding. Lashing haken worden enkel gebruikt wanneer er reeds bevestigingsogen of andere bevestigingspunten aanwezig zijn.

De Metaltis lashing haken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en sterkten en kunnen apart aangekocht worden. Het loont zeker ook de moeite onze lashing banden en lashing spanners te ontdekken!

Lashing is een gebruiksvriendelijke techniek waarmee u heel wat kostbare laadtijd bespaart.

Ook beschikbaar: lashing haak 32 mm, lashing haak 40 mm en lashing haak 60 mm.

Heeft u nog vragen? Onze lashingspecialist staat voor u klaar!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties