Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing gesp 50mm - 5000kg - Gelast

€ 4,39 € 3,63
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70021-2524
Geschikte bandbreedte50 mm
Breeksterkte5 000 daN
MateriaalWit verzinkt staal
in voorraad
Beschrijving

Lashing gesp 50mm - 5000kg - Gelast

Deze lashing buckle van gelast staal is ontworpen voor lashing band van 50 mm en is beschikbaar in verschillende maten en sterkten. De Metaltis lashing gespen kunnen per stuk aangekocht worden. Bovendien garanderen wij u steeds de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze lashing buckle heeft een treksterkte van 5 000 daN. (*)

Lashing gespen zijn speciaal ontwikkeld voor het vastsjorren van diverse ladingen in/op containers, treinen en spoorwegwagons, flatracks en alle heavy duty cargo. Daarnaast worden deze ultrasterke kwaliteitsgespen vaak gebruikt voor maritiem transport en meer specifiek voor de ladingzekering van containers in en op schepen.

Ladingzekering adhv lashing heeft tal van voordelen: het is snel, veilig en bovendien erg gebruiksvriendelijk. In combinatie met onze lashing band 50 mm biedt deze buckle de hoogste mate van kracht voor een ijzersterke en veilige ladingzekering van al uw goederen.

Heeft u graag meer informatie over het gebruik van onze lashing tools? Contacteer ons steeds vrijblijvend.

(*) Treksterkte op inscriptie mogelijk afwijkend. Testcertificaat beschikbaar indien gewenst.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties