Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing gesp 50mm - 4000kg - Gestanst

€ 5,01 € 4,14
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70193-2523
Geschikte bandbreedte50 mm
Werklast lineair LC4 000 daN
MateriaalGestanst staal
in voorraad
Beschrijving

Lashing gesp 50mm - 4000kg - Gestanst

Deze gestanste buckle voor ladingvastzetband van 50 mm heeft een LC van 4 000 daN.

De Metaltis lashing gespen zijn gemaakt van hoog kwalitatief staal en worden vooral gebruikt voor maritiem transport en meer specifiek voor het vastsjorren van containers in en op schepen. Uiteraard worden de gespen ook voor andere doeleinden gebruikt, denk maar aan de ladingzekering van goederen in/op containers, treinen en spoorwegwagons, flatracks en alle heavy duty cargo.

Onze lashing gespen zijn beschikbaar in verschillende maten en sterkten en kunnen per stuk aangekocht worden. Wij garanderen u steeds de beste kwaliteit aan scherpe prijzen.

Ladingzekering adhv lashing heeft tal van voordelen: het is snel, veilig en bovendien erg gebruiksvriendelijk. In combinatie met onze lashing band 50 mm biedt deze buckle de hoogste mate van kracht voor een ijzersterke en veilige ladingzekering van al uw goederen.

Heeft u graag meer informatie over lashing en het gebruik van onze lashing tools? Aarzel niet om ons te contacteren.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties