Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing gesp 32mm - 2000kg - Gelast

€ 2,21 € 1,83
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-70259-2517
Geschikte bandbreedte32 mm
Breeksterkte2 000 daN
MateriaalGelast staal
in voorraad
Beschrijving

Lashing gesp 32mm - 2000kg - Gelast

Deze lashing buckle van gelast staal is ontworpen voor ladingvastzetband van 32 mm en heeft een treksterkte van 2 000 daN. 

De Metaltis lashing gespen werden speciaal ontwikkeld voor het vastsjorren van diverse ladingen in/op containers, treinen en spoorwegwagons, flatracks en alle heavy duty cargo. Daarnaast worden deze ultrasterke kwaliteitsgespen vaak gebruikt voor maritiem transport en meer specifiek voor de ladingzekering van containers in en op schepen.

Onze lashing gespen zijn beschikbaar in verschillende maten en sterkten en kunnen per stuk aangekocht worden. Wij garanderen u steeds de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Ladingzekering adhv lashing heeft tal van voordelen: het is snel, veilig en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Combineer deze lashing gesp met de Metaltis lashing band 32 mm voor een ijzersterke en tegelijk veilige ladingzekering van al uw goederen. 

Heeft u graag meer uitleg over het gebruik van onze lashing tools? Onze lashing specialist helpt u graag verder.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties