Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

600kg - 35mm - 1-delig - Klemgesp - Gepersonaliseerd

Vanaf € 4,65 € 3,84
Meer informatie
ArtikelcodeMET-EK 2,5 - 600kg - 70072-11367
Bandbreedte35 mm
Werklast in gebruik600 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

600kg - 35mm - 1-delig - Klemgesp - Gepersonaliseerd

Deze spanriem wordt o.a. gebruikt voor het vastzetten van lichte tot middelzware goederen op uw aanhangwagen. De sjorband kan bijvoorbeeld ook rond uw dakkoffer gespannen worden om de veiligheid te verhogen en om geluidshinder te beperken. Metaltis sjorbanden met klemgesp worden op maat voor u gemaakt en zijn geschikt voor particulier gebruik (in en rond huis, tuin en auto) en voor professioneel gebruik. Een eendelige spanband met klemgesp wordt ook wel een eindloze spanband of bagagegordel genoemd. Het verschil met een spanband met ratel is dat de spanning m.b.v. een klemgesp puur handmatig wordt gecreëerd.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes.

Personaliseer uw label en/of band

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Eigen label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket. Wenst u de band zelf te laten bedrukken? Vul dan het veld “Bandbedrukking” in. De ingegeven tekst zal op de band gedrukt worden (niet mogelijk op zwarte, donkergrijze en camouflage-band). 

 

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties