Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Slackline - 15m+2m - Wit

€ 50,69 € 41,89
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-Slackline15+2m WIT-5613
Bandbreedte50 mm
Lengte15 m + 2 m
Werklast in gebruik4 000 daN
Werklast lineair (LC)2 000 daN
STF350 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurWit
Kleur ratelZwart
KleurvastheidNiet gegarandeerd
CertificatsISO 9001
  • Gebruiksvriendelijk
  • Rechtstreeks van de fabrikant
  • Belgische topkwaliteit
in voorraad
Beschrijving

Slackline - 15 m + 2 m

Ontwikkel je evenwichtsgevoel met de gloednieuwe Metaltis Slackline! Onze slackline is snel en eenvoudig op te spannen tussen twee bomen of andere vaste bevestigingspunten. De band is vervaardigd uit sterke polyester (100%) met een breedte van 50 mm en is voorzien van twee versterkte veiligheidslussen. De ratel van deze slackline is voorzien van een veiligheidsvergrendeling. Ga je de slackline rond twee bomen bevestigen? Bestel hier je boombeschermers om zowel je slackline als de boom te beschermen!

Metaltis maakt in zijn Belgische atelier alle spanbanden op maat. Klik hier voor andere afmetingen en kleuren!

Opgepast, dit is geen speelgoed. Enkel onder toezicht van een volwassene gebruiken. Niet geschikt voor highline en longline.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties