Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Pallet 5T - 9m - 50mm - 2-delig - Klauwhaken - Blauw - 256st.

€ 3.593,70 € 2.970
€11,60 x 256
Tijdelijk uitverkocht
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20492_PKE_256st-5994
Bandbreedte50 mm
Lengte8.5 + 0.5 m
Werklast in gebruik5 000 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
STF350 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Pallet spanband 5 ton 9 meter (blauw) - klauwhaken - leverbaar uit voorraad

Spanband 5 ton 9 meter met klauwhaken is een klassieker onder de spanbanden. Klauwhaken of open haken worden onder het chassis van het voertuig vastgehaakt. Gebruikt voor alle transport over land, zee, lucht en spoor maar uiteraard ook als algemeen vastzetsysteem zeer duurzaam. Je herkent 5 ton spanband aan de 5 zwarte lijnen. Deze 2-delige spanbandset heeft een bandbreedte van 50 mm en is voorzien van een kwalitatieve standaard ratel. De spanriem heeft een klauwhaak aan het korte deel (met ratel) en een klauwhaak aan het lange deel (winseldeel).

Hij is direct leverbaar uit voorraad, aan een heel scherpe prijs! Ook beschikbaar uit voorraad met spitshaken en lengte 10 meter of in 4 ton.

Toch op zoek naar iets anders? Metaltis maakt in zijn Belgische atelier alle spanbanden op maat. U wenst een andere lengte, haak of kleur? Dat kan hier: spanbanden 5 ton - maatwerk. Voor andere wensen, vragen of advies, neem vrijblijvend contact op!

Alle Metaltis spanbanden voldoen aan de Europese norm EN-12195-2.

Opgepast, dit product wordt verkocht per pallet van 256 stuks. Duidt u bovenaan "hoeveelheid 1" aan, dan krijgt u 256 van deze spanbanden toegestuurd.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Certificaten
Download specificaties