Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Pallet 5T - 9m - 50mm - 2-delig - spitshaken - Blauw - 256st.

€ 2.709,19 € 2.239
€8,75 x 256
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20491_PKE_256st-3198
Bandbreedte50 mm
Lengte8.5 + 0.5 m
Werklast in gebruik5 000 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
STF350 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
CertificatsTÜV SÜD GS
NormenEN 12195-2
Ook beschikbaar per doos8 stuks
  • Ratel en haken: wit verzinkt staal
  • Extra voordelig
in voorraad
Beschrijving

Pallet 5T - 9m - 50mm - 2-delig - spitshaken - Blauw - 256st.

Spanband 5 ton 9 meter met spitshaken is dé klassieker onder de spanbanden. Perfect voor alle transport over land, zee, lucht en spoor maar uiteraard ook als algemeen vastzetsysteem zeer betrouwbaar. Je herkent 5 ton spanband aan de 5 zwarte lijnen. De 2-delige spanbandset heeft een bandbreedte van 50 mm en is voorzien van een kwalitatieve standaard ratel. De spanriem heeft een spitshaak aan het korte rateldeel en een spitshaak aan het lange winseldeel. Deze haken zijn compatibel met vrijwel alle transportmiddelen.

De ratel en haken zijn vervaardigd uit wit verzinkt staal.

Deze Metaltis spanband is direct leverbaar uit voorraad. Bovendien voor een wel heel scherpe prijs. Ook beschikbaar uit voorraad in oranje

Op zoek naar iets anders? Metaltis maakt in zijn Belgische atelier alle spanbanden op maat. U wenst een andere lengte, een andere ratel, haak of een andere kleur? Neem zeker een kijkje bij spanbanden 5 ton - maatwerk.

Voor andere wensen, vragen of advies, aarzel niet en neem contact op.

Alle Metaltis spanbanden voldoen aan de Europese norm EN-12195-2. 

Dit product wordt verkocht per pallet van 256 stuks. Duidt u bovenaan "hoeveelheid 1" aan, dan krijgt u 256 van deze spanbanden toegestuurd.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Certificaten
Download specificaties