Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Multipack 8 bagagebinders Light Duty - 25cm

€ 6,64 € 5,49
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60195-1094
Lengte3.5 + 0.5 m
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurvastheidNiet gegarandeerd
in voorraad
Beschrijving

Snelbinders voor alle licht gebruik

Een snelbinder of bagagebinder is erg handig voor het vastzetten van bagage op de fiets, het samenbinden van materialen, je kofferbak dicht houden bij grote ladingen en zo veel meer. Gewoon een handig hebbeding om standaard in je kofferbak, fietszak of garage te hebben. Komt altijd van pas!

Deze bagagebinders zijn van superieure kwaliteit (TUV-gekeurd) en voorzien van gepatenteerde, gevouwen veiligheidshaken.

Iedere elastiek meet 25 cm en 1 pakket bevat 8 elastieken (4 paars + 4 zwart).

Prijs per pakket.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties