Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Klemgesp 600kg - 25mm

€ 2,11 € 1,74
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70030-2221
Geschikte bandbreedte25 mm
Lengte65 mm
Hoogte25 mm
Gewicht0.111 kg
Breeksterkte600 daN
MateriaalVerzinkt staal
Ook beschikbaar per doos150 stuks
in voorraad
Beschrijving

Deze klemgesp is voorzien van een handige drukveer en geschikt voor band tot 25 mm breed. Breekpunt 600 kg. Gebruikt door productiehuizen om camera's vast te zetten, voor decors van events en theaterproducties, reclamedisplays, ...maar uiteraard ook voor thuisgebruik, bagage, valies, aanhangwagen en zo veel meer.

Opgepast, enkel voor ervaren gebruikers: deze klemgesp wordt op een andere manier gebruikt dan de meeste klemgespen. De band wordt langs onder door de klemgesp gehaald en naar voren geschoven (voor de juiste richting: zie pijltje op de klemgesp).

Zoekt u een spanband met klemgesp 25 mm? Neem zeker een kijkje bij spanbanden 25 mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties