Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Honeywell - Fluo impacthandschoen - Stootkussens

€ 21,20 € 17,52 € 28,64
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-Gloves HW 2332271-2646
BeschermingsindexKlasse 5 - topniveau
SchuurweerstandNiveau 3 - hoog
SnijweerstandNiveau 1 - basic
ScheurweerstandNiveau 3 - hoog
PerforatieweerstandNiveau 1 - basic
MateriaalPolyamide/katoen/lycra + nitril coating
CertificatsCE, EN 388, EN 420
  • Skeleton nit 1
  • Stootkussen op handrug
  • Superieure bescherming tegen snijwonden en/of kneuzingen
  • Perfecte pasvorm en beweeglijkheid
  • Uitstekende grip en slijtvastheid
  • Gebruik: vetrijke/vochtige omgeving
  • Sectoren: automobiel, ruimte- en luchtvaart, (tuin)bouw, ijzer-, staal- en metaalindustrie, schepenbouw, houtindustrie enz.
in voorraad
Beschrijving

Skeleton handschoen met gele signaalkleur - High Visibility Skeleton

De 'Skeleton nit 1' veiligheidshandschoenen van het bekende Honeywell zijn speciaal gemaakt voor het tillen van zware objecten in olie-achtige of vertrijke werkomgevingen. De gele high-visibility kleur is dan weer perfect geschikt voor truckers en transport. 

De rubber versteviging (ter hoogte van vingers en bovenkant hand) functioneert als 'schokdemper' en biedt op die manier een superieure bescherming tegen snijwonden en/of kneuzingen.

De handschoen sluit zich perfect rond de handen en garandeert tegelijk een perfecte beweeglijkheid. De zwarte nitril foam coating op de handschoenen zorgt voor een uitstekende grip en slijtvastheid.

Gemaakt volgens de geweven dompeltechnologie waardoor het risico op scheuren minimaal is. Met verstevigingskussentjes ter hoogte van de handpalm en duim.

GEBRUIK: behandeling van zware producten in een vetrijke/vochtige omgeving

AANRADER VOOR automobielindustrie, ruimte- en luchtvaart, (tuin)bouw, ijzer-, staal- en metaalindustrie, schepenbouw, houtindustrie enz.

Kies bovenaan rechts op deze pagina de gewenste maat. Prijs per paar.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties