Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

5T - 50mm - 2-delig - Spits-/klauwhaken - Reflecterende toplaag + Eigen label

Vanaf € 57,95 € 47,89
Meer informatie
ArtikelcodeMET-DR5 5T reflect-2852
Bandbreedte50 mm
Lengte rateldeel0.5 m
STF350 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Werklast in gebruik5 000 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - Wit verzinkt staal
KleurvastheidNiet gegarandeerd

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

5T - 50mm - 2-delig met spits- of klauwhaken - reflecterende toplaag + eigen label

Reflecterende spanband 5 ton is een 2-delige spanband met bandbreedte 50 mm. Deze kwaliteitsvolle spanband wordt voorzien van een reflecterende toplaag in kleur naar keuze, om uw veiligheid te vergroten. In oa België en Duitsland is dit type spanband verplicht voor exceptioneel transport.

Lengte, kleur textielband én kleur reflectie kiest u zelf! Maak rechtsboven uw keuze. Ook voor de haken heeft u de keuze: spitshaken (= J-haak of gesloten haak) of klauwhaken (= open haak).

Standaard voorzien van topkwaliteit ratel

Dankzij de 'slow release' ratel, voorzien van ABS-systeem, kan je de voorspankracht gedoseerd en stapsgewijs vrijgeven. Een extra veiligheid voor u en uw lading bij het lossen. De draaibare grip en het vlotte spanmechanisme maken deze ratel zeer handig in gebruik.

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Gepersonaliseerd label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket.

Opgelet, dit is geen bandbedrukking! Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat indien u de band zelf wenst te laten bedrukken.

Alle Metaltis maatwerk spanbanden 50 mm worden gemaakt in het Belgische, ISO gecertificeerde atelier en zijn 'TÜV Geprüft'.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties