Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Gesloten rave-hook - 50mm

€ 4,39 € 3,63
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70160-13127
Breedte50 mm
Dikte12 mm
Breeksterkte5 000 daN
Werklast lineair LC2 500 daN
Gewicht0.345 kg
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
in voorraad
Beschrijving

Gesloten rave-hook - 50mm

Rave hooks (ook chassishaken of rave-haken genoemd) zijn geschikt voor het bevestigen van schuifzeilen en vrachtwagenzeilen. Ze worden bevestigd aan de zijrand (rave) van trailers en andere voertuigen of, nog veiliger, rechtstreeks aan het (vrachtwagen-)chassis. Deze rave hook van 50 mm is ideaal voor het beveiligen van vrachtladingen met een standaardcapaciteit van 5 ton (= breeksterkte). 

In tegenstelling tot de klauwhaak (open rave-haak) is dit een haak met gesloten ontwerp, wat voorkomt dat de haak onbedoeld van de band kan glijden. De diameter is geschikt voor een wand/stang van maximum 26,5 mm breedte. Vervaardigd uit verzinkt staal. 

Deze fitting wordt gebruikt in combinatie met Metaltis sjorbanden van 50 mm. Hij wordt per stuk verkocht, zonder band. Heeft u maatwerk nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ontdek onze hoogwaardige, gesloten chassishaken van uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid! 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties