Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

ERGO 5T - 50mm - 1-delig - Gepersonaliseerd

Vanaf € 21,48 € 17,75
Meer informatie
ArtikelcodeMET-ER5 ergo-6714
Bandbreedte50 mm
Werklast in gebruik5 000 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2
  • Eindeloze spanband 50mm 5 ton met Ergoratel
  • Gratis eigen label
  • Maatwerk

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

ERGO 5T - 50mm - 1-delig - Gepersonaliseerd

Eindloze spanband 5 ton bestaat uit polyester band met een Ergoratel. Eindeloze of 1-delige spanband gebruik je om een lading te omsnoeren: de eendelige band gaat helemaal om de lading heen, door de ratel, en wordt opgespannen met de Ergoratel. Deze spanband heeft een bandbreedte van 50 mm en heeft geen haken. De ergoratel span je op dmv een trekbeweging (versus de klassieke duwbeweging). Dit zorgt voor een vlottere krachtoverbrenging.

Personaliseer gratis uw label en/of band

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Eigen label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket. Wenst u de band zelf te laten bedrukken? Vul dan het veld “Bandbedrukking” in. De ingegeven tekst zal 1 keer per lopende meter op de band gedrukt worden (in zwarte inkt - dit is dus niet mogelijk op zwarte band). Helemaal gratis!

Ook beschikbaar met een standaardratel.

Alle Metaltis spanbanden voldoen aan de Europese norm EN 12195-2. Alle maatwerk wordt bovendien gemaakt in ons Belgische, ISO gecertificeerde atelier. 

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties