Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Afdekzeil container - PVC - 3,5 x 5m - 580g/m²

€ 76,12 € 62,91
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60838-13131
Afmeting3.5 m x 5.0 m
Gewicht580 g/m2
Netten_boordVersterkte boorden met zeilringen
alg_zeilringenAluminium, Ø 15,5mm; interval <50cm
MateriaalPES met pvc-coating
EigenschappenUV-bestendig tot 3% , Temperatuurstabiliteit: -30°C tot +70°C
Duurzaamheid3 jaar (afhankelijk van het weer)
KleurGroen

- Zeer stevig en slijtvast

- Waterdicht

- Voor particulier en professioneel gebruik

- Ook in andere afmetingen beschikbaar

- Gebruik onze spanrubbers voor de bevestiging! 

in voorraad
Beschrijving

Afdekzeil container - 3,5 x 5m - 580g/m² - PVC

Ontdek ons groene PVC afdekzeil, een dik en uiterst sterk zeil dat perfect is voor professionele toepassingen. Dit veelzijdige, kwalitatief afdekzeil wordt vaak gebruikt als afdekzeil van afvalcontainers, maar ook om boten, hout en nog veel meer af te dekken. 

Met zijn robuuste constructie en stevige rand is ons PVC-dekzeil ontworpen voor langdurig buitengebruik. Dankzij de waterdichtheid en UV-bestendigheid (3%) biedt het betrouwbare bescherming tegen regen, wind en zon.

De rand van het zeil is voorzien van aluminium bevestigingsogen (+/- elke 50 cm), waarmee u het zeil met spanrubbers, koord of elastiek kan bevestigen aan de verankerpunten van uw container. 

Dankzij het sterke polyesterweefsel met groene PVC-coating is het zeil, ondanks zijn stevigheid, toch heel buigzaam. Met een gewicht van 580g/m² biedt het de hoogste kwaliteit en is het bestand tegen slijtage, inscheuren en verschillende weersomstandigheden.

Of u nu op zoek bent naar een afdekzeil voor professioneel of persoonlijk gebruik, ons groene PVC afdekzeil is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en bescherm uw waardevolle bezittingen met vertrouwen! 

Ook container dekzeil, zeildoek of PVC Tarp genoemd.  

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Bekijk ook onze containernetten

TIP: deze maten geven de uiterste afmeting van het zeil weer. Wij raden aan een zeil te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw container.

Vragen? Stel ze gerust!

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties