Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Container gaasnet - PES met pvc-coating - Zwart - 3,5 x 5m

€ 94,66 € 78,23
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60104-6966
Afmeting3.5 m x 5.0 m
MaaswijdteFijnmazig
Gewicht350 g/m2
Netten_boordVersterkte boorden met zeilringen
alg_zeilringenØ 13mm, min. elke 50cm
BevestigingElastische koord (8 mm)
MateriaalPES met pvc-coating
EigenschappenLuchtdoorlatend, UV-bestendig
KleurZwart
VerpakkingPVC-tas met ritssluiting
in voorraad
Beschrijving

Container gaasnet - PES met pvc-coating - Zwart - 3,5 x 5m

Deze kwalitatieve, fijnmazige afdekgaas is luchtdoorlatend en dient om uw container of vrachtwagen veilig af te dekken. Dit gaasnet (ook gaasdoek genoemd) is rondom voorzien van een versterkte zwarte boord en een elastische koord van 8 mm dik. Gemaakt van sterk polyester met UV-bestendige pvc-coating. Wordt in een handige opbergtas met ritssluiting geleverd. Voor hogere/zwaardere ladingen, ontdek ons gamma spanbanden!

TIP: De maten geven de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een net te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw container.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties