Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Universele spanrubber met S-haak - 180mm

€ 1,67 € 1,38
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60016-5617
Lengte180 mm
Diameter elastiek8 mm
MateriaalRubber
in voorraad
Beschrijving

Universele spanrubber met S-haak, 180 mm x 8 mm

Elastische en eindeloze spanrubber (ook wel "rubberen spanband" genoemd) met een lengte van 180 mm en een doorsnede van 8 mm.

Voorzien van een handig S-haakje.

U wil uw auto of boot afdekken? Een spandoek stevig ophangen tussen een buizenframe? Van afdekzeilen tot aanhangwagennetten en reclamebanners, spanrubbers worden gebruikt voor zeer diverse toepassingen. De inzetbaarheid kan nog verhoogd worden dankzij het S-haakje (klik hier voor een spanrubber zonder S-haak).  

Opgepast, de lengte verwijst naar de lengte van het product zonder de S-haak.

Verkrijgbaar per stuk.

Nog vragen? Neem gerust contact op !

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties