Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Afdeknet aanhangwagen - 30x30mm - 2,5 x 4m

€ 37,62 € 31,09
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60643-2439
Afmeting2.5 m x 4.0 m
Maaswijdte30 x 30mm
alg_draaddikte2.5 mm
alg_randkoord8 mm
Gewicht160 g/m2
BevestigingElastische koord (6 mm)
MateriaalPolypropyleen (niet elastisch)
EigenschappenUV-bestendig, Knooploos
alg_UVstability300 kLy
KleurZwart
VerpakkingPVC-tas met ritssluiting
Breeksterkteca. 635 N
in voorraad
Beschrijving

Afdeknet aanhangwagen - 30x30mm - 2,5 x 4m

Dit zwarte net is een kwalitatief aanhangwagennet met ruitvormige mazen (30 mm x 30 mm) en rondom voorzien van een elastische koord (6 mm). Dit knooploze ladingnet maakt u vast door de elastiek te bevestigen aan de verankerpunten van uw aanhangwagen/aanhanger/remorque. Gemaakt van sterk, UV-bestendig polypropyleen en handig mee te nemen in de meegeleverde opbergtas. Minder stijf dan nylon netten (dit net is dus gemakkelijker op te bergen). 

TIP: deze maten geven de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een net voor uw aanhangwagen te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw aanhanger of container.

Voor hogere/zwaardere ladingen, ontdek ons gamma spanbanden!

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties