Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

500kg - 3m - 25mm - 1-delig - klemgesp en S-haken - Army Green - 2st.

€ 12,02 € 9,93
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20712-7786
Bandbreedte25 mm
Lengte3 m
Werklast in gebruik500 daN
Werklast lineair (LC)250 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalZwart gecoat staal
KleurCamouflage
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2
  • Army Spanband van topkwaliteit
  • Ideaal voor Outdoor
in voorraad
Beschrijving

Spanband 25mm – 1-delige Army green klemgesp + webbing met S-haken – 3m

Deze spanband met een “Smart“ klemgesp, is nu ééndelig met een vernieuwde army green klemgesp en polyester band met camouflagepatroon, samen met gecoate S-haken. Deze klemgesp is nu nog sneller, veiliger en eenvoudiger in gebruik als daarvoor omdat de band steeds in de klemgesp geklemd blijft, makkelijk op de juiste lengte te brengen is en éénvoudig los te maken door de knop bovenaan de klemgesp in te drukken.

Toch nog iets anders nodig? Contacteer ons.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties