Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Vogelnet + Grondpennen - 5m x 5m - 35g/m2 - Groen

€ 9,80 € 8,10
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60831-13104
Afmeting5m x 5m
Maaswijdte15 x 15mm
Gewicht0,875 kg
Gewicht35 g/m2
MateriaalHDPE (polyethyleen van hoge dichtheid)
KleurGroen

- Knooploos

- Materiaal: UV-gestabiliseerd HDPE

- Bestand tegen alle weersomstandigheden

- Lichtgewicht

- Ook in andere afmetingen beschikbaar

in voorraad
Beschrijving

Vogelnet + Grondpennen - 5m x 5m - 35g/m2 - Groen

Bescherm uw gevogelte tegen de vogelgriep! Dit flexibele en knooploze vogelnet is gemaakt van stevig UV-gestabiliseerd HDPE. Inclusief 10 kunststof grondpennen. 

Het net is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dankzij het lichte gewicht en de afmeting is dit net flexibel en gebruiksvriendelijk. U kan het over bomen hangen of met kabelbinders bevestigen (bvb aan paaltjes). Met zijn maaswijdte van 15 mm biedt het een uitstekende bescherming tegen vogels en ander klein ongedierte in de tuin of op het balkon. Het kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere toepassingen (over een vijver, in een volière, over een gebouw, enz.).

Dit vogelnet is ook in andere afmetingen beschikbaar. U vindt het hier

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties