Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Anti-Worteldoek + Grondpennen - 2m x 25m - 100g/m2 - Rol - Zwart

€ 35,91 € 29,68
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60837-13343
Afmeting2m x 25m
Gewicht5 kg
Gewicht100 g/m2
MateriaalPolypropyleen (100% virgin)
EigenschappenLuchtdoorlatend, UV-bestendig
Duurzaamheid3 jaar (afhankelijk van het weer)
Waterdoorlatendheid35L/s.m²
KleurZwart met groene lijnen

 

- Ideaal voor onkruidbestrijding

- UV-bestendig

- Waterdoorlatend

- Ademend 

- Ook in andere afmetingen beschikbaar

in voorraad
Beschrijving

Anti-Worteldoek + Grondpennen - 2m x 25m - 100g/m2 - Rol - Zwart

Deze anti-worteldoek is gemaakt van geweven, waterdoorlatend polypropyleen. Dankzij de zwarte kleur dringt er geen zonlicht door, waardoor onkruid geen kans krijgt. De worteldoek voorkomt bovendien dat wortels in de bodem kunnen groeien. Hij laat voldoende water, lucht en voedingsstoffen door en is bestand tegen UV-straling. 

Inclusief 30 plastic grondpennen voor een stevige bevestiging.

Worteldoeken worden gebruikt bij aanplantingen (u kan er plantopeningen in knippen/snijden) om het onkruid tot een minimum te beperken. Ook onder paadjes en opritten bieden deze doeken een effectieve oplossing voor onkruidgroei. Onder grind kunnen ze ongewenste verzakkingen voorkomen. Ook zeer handig als gronddoek onder een tent. Dankzij het ademende materiaal, wordt de ondergrond minder beschadigd.

Ook worteldoek of gronddoek genoemd. Kleur: zwart met groene lijnen.

Onze worteldoek is ook in andere afmetingen beschikbaar. U vindt hem hier

 

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties