Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hijsdeken voor het liften van grote dieren - 2 grote lussen - Standaard

€ 218,11 € 180,26
Meer informatie
ArtikelcodeMET-hijsdeken 60x180cm-1819
Bandbreedte600 mm
Lengte1.8 m
Werklast (WLL) / Kleur2 ton
Veiligheidsfactor1:1
Afwerking2 lussen (zie foto)
MateriaalPolyester (PES)
NormenEN 1492-1 + A1
RetournerenNIET mogelijk voor dit artikel!

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

Hijsband voor het liften van paarden & koeien

Koe in de sloot? Paard uit de gracht halen? Het is helemaal niet eenvoudig om grote dieren uit een benarde situatie te helpen. En al zeker niet zonder het juiste materiaal. Met deze hijsband kan u paarden en koeien op een veilige manier liften. Touw of gewone hijsband is vaak te smal, biedt onvoldoende steun voor het dier en kan gaan insnijden wat interne schade kan veroorzaken. Deze hijsband voor dieren is extra breed en kan onder de romp van het dier worden geschoven. Metaltis maakt deze hijsdekens op maat voor brandweer, gemeentelijke diensten en landbouwers. Ook geschikt voor de operatiekamer. 

Kwalitatieve afwerking met extra lederen versteviging aan de lussen.

Standaardlengte 1,8 m (= lengte zonder de lussen). Ook beschikbaar in andere versies/afmetingen.

Zoekt u nog een andere lengte, langere of korte lussen, een minder brede band, ... ? Laat het ons weten! Wij denken graag met u mee.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties