Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

ERGO 10T - 75mm - 2-delig - Spitshaken - Geel - Eigen label

Vanaf € 83,37 € 68,90
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-DR10 ERGO-13348
Bandbreedte75 mm
Werklast in gebruik10 000 daN
Werklast lineair (LC)5 000 daN
STF500 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurGeel
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2

 

- Ergoratel voor minimale krachtinspanning

- Ideaal voor zware lasten en professioneel transport

in voorraad
Beschrijving

ERGO 10T - 75mm - 2-delig - Spitshaken - Geel - Eigen label

Deze heavy duty spanband is perfect voor heel zware toepassingen. Met een slijtvaste polyester band van 75 mm breed en een gebruikswerklast van maar liefst 10 000 kg is deze tweedelige spanband met spitshaken (ook wel J-haken of gesloten haken genoemd) en Ergo-ratel een betrouwbare tool voor de professionele ladingzekering.

De ergoratel span je op dmv een trekbeweging (versus de klassieke duwbeweging). Dit zorgt voor een vlottere krachtoverbrenging. Perfect voor zware lasten en professioneel transport.

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Eigen label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket. Bandbedrukking is voor deze band voorlopig niet mogelijk.

Andere lengte of haken nodig? Contacteer ons vrijblijvend!

Alle Metaltis maatwerk spanbanden worden gemaakt in ons Belgische, ISO gecertificeerde atelier.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties