Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

10T - 75mm - 2-delig - Spitshaken - Geel - Eigen label

Vanaf € 58,56 € 48,40
Meer informatie
ArtikelcodeMET-DR10-6092
Bandbreedte75 mm
Werklast in gebruik10 000 daN
Werklast lineair (LC)5 000 daN
STF500 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurGeel
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

10T - 75mm - 2-delig - Spitshaken - Geel - Eigen label

Deze heavy duty spanband is perfect voor heel zware toepassingen. Met een slijtvaste polyester band van 75 mm breed en een gebruikswerklast van maar liefst 10 000 kg is deze tweedelige spanband met spitshaken (ook wel J-haken of gesloten haken) een betrouwbare tool voor de professionele ladingzekering. Heeft u een andere haak nodig? Laat het ons weten! Dit product is ook beschikbaar als stockproduct, met een lengte van 10 meter (9.5 meter los deel + 0.5 meter rateldeel).

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Eigen label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket. Bandbedrukking is voor deze band voorlopig niet mogelijk.

Alle Metaltis maatwerk spanbanden worden gemaakt in het Belgische, ISO gecertificeerde atelier.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties