Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

50mm - 5T - 2,2m+0,3m - Draaihaken + Antislipblokjes

€ 24,60 € 20,33
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20660-216
Lengte2.2 + 0.3 m
Gewicht2.880 kg
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurvastheidNiet gegarandeerd
in voorraad
Beschrijving

50mm - 5T - 2,2m+0,3m - Draaihaken + Antislipblokjes

Deze Metaltis wielspanset bestaat uit 2 delen en is uitgerust met rubber blokjes om te verhinderen dat de sjorband van de band zou schuiven. Dankzij de antislipwerking maakt de sjorband geen rechstreeks contact met het wiel en is een beschermkous niet nodig. De Metatis auto tie down is speciaal ontwikkeld voor het transport van wagens.

Totale lengte: 2,5 meter.

U bevestigt de riem met de haken aan de laadvloer, legt de spanband over het autowiel heen en trekt vervolgens aan met de ratel.

Ook verkrijgbaar met een breedte van 35 mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties