Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

35mm - 3T - 2,2m+0,3m - Draaihaken en antislipblokjes

€ 22,25 € 18,39
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20659-215
Bandbreedte35 mm
Lengte kort deel30 cm
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurvastheidNiet gegarandeerd
in voorraad
Beschrijving

35mm - 3T - 2,2m+0,3m - Draaihaken en antislipblokjes

Deze Metaltis autosjorband bestaat uit 2 delen en is uitgerust met antislipblokjes om schuiven van de spanband op de autoband tegen te gaan. Dankzij de antislip maakt de sjorband geen rechstreeks contact met het wiel en is een beschermhoes niet nodig.

Totale lengte: 2,5 m.

De Metatis "auto tie-down" is speciaal ontwikkeld voor het transport van wagens, autoambulances etc. U bevestigt de riem met de haken aan de laadvloer, legt de spanband over het autowiel heen en trekt vervolgens aan met de ratel.

Ook verkrijgbaar met een breedte van 50 mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties