Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Vulpistool voor stuwkussens met smartventiel - Premium

€ 85,18 € 70,40
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60061-5625
MateriaalMetaal (pistool + ventiel)
VentielSmartventiel (turboventiel)
in voorraad
Beschrijving

Herbruikbaar vulpistool voor stuwzakken

Dit hoogkwalitatieve luchtpistool of 'filling gun' wordt gebruikt in combinatie met de Metaltis stuwzakken met smartventiel. Stuwkussens zijn een snelle én goedkope manier om uw lading naar behoren te zekeren. Deze manier van stuwage is wettelijk aanvaard en beperkt bovendien schade aan uw lading.

Geschikt voor alle Metaltis stuwkussens met smartventiel. 

Gebruiksaanwijzing

Plaats het stuwkussen tussen de te stuwen lading, sluit het luchtpistool aan op de luchtslang van uw compressor en verbind het pistool met het ventiel op uw stuwzak.

Vul de stuwzak op volgens de aangegeven druk, ventiel vastdraaien en uw lading zit stevig vast voor transport!

Vragen? Neem gerust contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties