Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Veiligheidsbril - transparant lichtgewicht - EN166

€ 6,80 € 5,62
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60186-971
Europese normEN166
Behandeling lensFogban
Lensmarkering2C-1.2 B-D 1 F
Materiaal montuurPlastic
Bescherming99.9% bescherming tegen UVA - UVB - UVC
Kleur montuurHelder
Kleur lensHelder
in voorraad
Beschrijving

Transparant lichtgewicht

Deze Honeywell veiligheidsbril heeft een volledig doorschijnend frame. Daardoor oogt de bril niet alleen zeer subtiel, hij geeft ook een ongestoord zicht van 180°. Deze veiligheidsbril is uiterst comfortabel. Hij is niet alleen een lichtgewicht, de lens heeft ook een unieke kromming voor optische kwaliteit en comfort.

De zachte flexibele antislip neusbrug voorkomt verschuiven en afvallen. Ook de flexibele oorveren zijn voorzien van een zachte antislipbekleding. De Fogban-coating voorkomt beslaan van de lens. Gegarandeerd een helder zicht!

Gebruik: binnengebruik - toepassingen zoals nutsvoorzieningen, lichte en zware productie, laboratoria, schoonmaak, ...

Bescherming tegen lage impact (45m/s).  UV filter > 99,9%.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties