Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Veiligheidsbril Protégé helder - antikras - EN166/EN170/EN172

€ 16,35 € 13,51
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60185-961
Europese normEN166 - EN170 - EN172
Behandeling lensAntikras
Lensmarkering2C-1.2 B-D 1 FT
Materiaal montuurPlastic
Bescherming99.9% bescherming tegen UVA - UVB - UVC
Kleur montuurZwart metallic
Kleur lensHelder
in voorraad
Beschrijving

Lichtgewicht veiligheidsbril - past altijd!

Honeywell veiligheidsbril met heldere lens. De ingenieuze, flexibele 'Floating Lens' geeft de werkbril een superieure pasvorm, en dit voor alle gelaatstypes. De veiligheidsbril is uiterst licht (27 gram) en dus heel aangenaam om dragen. Neusbrug een oorveren zijn gemaakt van zacht antislip materiaal wat verschuiven, afvallen en knellen verhindert.

De lens van deze veiligheidsbril heeft een slijtvaste antikrascoating. Ook na veelvuldige reiniging blijft de werkbril beschermd tegen krassen en chemische stoffen.

GEBRUIK: ideaal voor binnengebruik. Bescherming tegen lage impact (45m/s). UV filter > 99,9%.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties