Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Valbeveiliging set TITAN - Harnas+reddingslijn - EN360/EN361

€ 207,08 € 171,14
Tijdelijk uitverkocht
More Information
ArtikelcodeMET-60227-1060
Lengte3.5 + 0.5 m
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurvastheidNiet gegarandeerd
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Valbescherming set voor bouw en constructie

Miller is hét Honeywell topmerk voor valbeveiliging. De Honeywell Titan set is een ideale valbeschermingset voor constructie, aanleg en bouw. Het is een lichtgewicht set die niet hindert tijdens het werken en toch maximale bescherming biedt tegen vallen. Het remsysteem slaat snel aan en stopt een val binnen enkele centimeters.

Deze set voor valbeveiliging bestaat uit:

  • 1-punts harnas TITAN™ met achterverankering (sluit achteraan) - voldoet aan EN361
  • automatisch oprollende reddingslijn met lengte 2.5 meter + 2 musketons met schroefsluiting - voldoet aan EN360

Ter info:

Valbeveiliging is verplicht bij werkzaamheden die op 2,5 meter of hoger worden uitgevoerd. Zijn er risicoverhogende omstandigheden, zoals valgevaar in water of op uitstekende objecten, dan moeten ook op hoogtes van minder dan 2,5 meter maatregelen voor valbeveiliging worden genomen.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties