Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Transportroller compact - 60 x 40 cm

€ 44,66 € 36,91
Tijdelijk uitverkocht
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60058-5363
Buitenafm. L x B62 x 42 cm
Ø Wielen10 cm
Materiaal WielenRubber
Wielen2 zwenkwielen, 2 bokwielen
Bovenbelasting*250 kg
KleurVerkeersrood
Ook beschikbaar per doos5 stuks
  • Hoogwaardige, lichtlopende wielen van rubber
  • Hoge stabiliteit, 250 kg draaglast*
  • Afgestemd op euromaten
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Transportroller compact met rubberen wielen - 60 x 40 cm

klassieker voor intern transport ! 

Met dit transportsysteem van het gerenommeerde, Duitse merk AUER Packaging transporteert u uw kunststof boxen moeiteloos van A naar B.

In dit basisformaat van 60x40 cm kunnen twee boxen van 40x30 cm getransporteerd worden. 

Hij is voorzien van hoogwaardige, lichtlopende wielen van rubber: 2 bok- en 2 stuurwielen. De bokwielen geven de nodige stevigheid, de stuurwielen (ook wel zwenkwielen genoemd) zorgen ervoor dat bochten maken als vanzelf gaat. De ideale combinatie dus!

Hoge stabiliteit, 250 kg draaglast*. 

Ontdek ons gamma kunststof opslagbakken en vouwboxen!

* Richtwaarden hebben betrekking op praktijkervaringen en delen van ISO 8611, gebaseerd op gelijkmatig verdeelde lasten bij kamertemperatuur (20°C). Uiteenlopende gebruiksvoorwaarden geven afwijkende waarden; wij adviseren u het product vóór gebruik te testen.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties