Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Stapelbare opslagbakken met deksel

Vanaf € 18,63 € 15,40
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-MBD-5344
MateriaalPP
KleurHemelsblauw Soortgelijk RAL 5015
  • Ruimtebesparend
  • Nestbaar
  • Stapelbaar

Stapelbare opslagbakken met deksel - ruimtebesparend

Hoogkwalitatieve kunststof voorraadbakken voor distributie, transport en opslag van al uw goederen. Gebruik de plastic bak voor het opbergen van al uw Metaltis spanbanden, hijsbanden of welke artikelen dan ook. Vaak gebruikt in de distributiesector maar ook heel handig voor magazijn, vervoer én thuis. De plastic box heeft een stevig deksel bestaande uit 2 delen. Is de bak leeg, dan schuiven de bakken netjes in elkaar (= nestbaar) wat veel ruimte bespaart voor opslag. Met het klapdeksel gesloten zijn de boxen perfect stapelbaar. De opstaande rand zorgt ervoor dat de bakken heel stabiel op elkaar blijven staan.

Kies uw afmeting/volume rechts bovenaan! 

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties