Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Rolluiklint wit met rode en paarse streep (breedte 22 mm)

Vanaf € 7,68 € 6,35
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-55001-4064
Breedte22 mm
MateriaalKatoen
in voorraad
Beschrijving

Rolluiklint aan vervanging toe?

Een rolluiklint vervangen kan u overlaten aan een vakman, maar een handige klusser kan het ook zelf. Vervang uw versleten rolluikriem met Metaltis rolluiklint: Belgische kwaliteit gemaakt van katoen, slijtvast en duurzaam!

Rolluiklint van 22 mm (ook verkrijgbaar in andere kleuren) wordt doorgaans gebruikt voor inbouwrolluiken. Voor voorzetrolluiken kiest u beter lint van 14 mm breed (verkrijgbaar in verschillende kleuren).

Professional op zoek naar rolluiklint? Ook verkrijgbaar in grote afnames. Contacteer ons voor de beste prijs!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties