Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Aanhangwagennet / Containernet - Mazen 45x45mm

Vanaf € 14,56 € 12,03
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-net green-926
Maaswijdte45 mm x 45 mm
MateriaalPolyprop (niet elastisch)
Bevestiging4 hoeklussen + elastische koord (6 mm)
VerpakkingPVC tas met ritssluiting

All-round aanhangernet / cargonet

Kwalitatief aanhangwagennet met ruitvormig maasnet (45 mm x 45 mm) en rondom voorzien van een elastische koord (6 mm). Het ladingnet maakt u vast door de elastiek te bevestigen aan de verankerpunten van uw aanhangwagen of container. Gemaakt van sterk, UV-bestendig polypropyleen en handig mee te nemen in de meegeleverde opbergtas.

Ook grote maten om de inhoud van uw containers te beschermen.

Kies rechtsboven uw gewenste maat!

TIP: deze maten geven de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een bagagenet te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw aanhanger of container.

Voor hogere/zwaardere ladingen, ontdek ons gamma spanbanden!

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties